Korucu Mehmet Kulak İlkokulu

WEB https://ivrindikorucuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KORUCU MAH. M. RUHİ EĞRİ CAD. NO 26 İVRİNDİ / BALIKESİR
VİZYON : EĞİTİM ,ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA KALİTESİ İLE İLÇEMİZDE VE İLİMİZDE TERCİH EDİLEN, TAKIM ÇALIŞMASINA TEŞVİK EDEN, KATILIMCI VE PAYLAŞIMCI BİR YÖNETİME SAHİP, SOSYAL VE SPORTİF ALANLARDA İLÇE VE İLİMİZDE MODEL ALINAN, EVRENSEL DEĞERLERE SAYGILI, TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ İLKELERİNİ BENİMSEMİŞ, SÜREKLİ GELİŞEN; BİR OKUL OLMAKTIR.
MİSYON : 4 YILLIK EĞİTİM SONUNDA; KÜLTÜRLÜ, BİLGİ DÜZEYİ YÜKSEK VE SAHİP OLDUĞU BİLGİYİ KULLANABİLEN, SOSYAL, TÜRK MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNDA BELİRTİLEN AMAÇLARA ULAŞMIŞ, ÇAĞDAŞ,ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI BENİMSEMİŞ, ÖZGÜVEN SAHİBİ, SORUN ÇÖZEBİLEN VE SORUN ÇÖZMEDE SORUMLULUK ALABİLEN, KATILIMCI VE PAYLAŞIMCI BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
BAŞARILAR : OKULUM TEMİZ BELGESİ, İL VE İLÇE GENELİNDE YAPILAN KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYET BAŞARILARIMIZ HER YIL DEVAM ETMEKTEDİR.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Saatler : Ders Başlama: 08:50 Ders Bitiş : 14:10
Isınma : Merkezi Sistem Kalorifer
Servis : Saat başı minibüsler ve öğretmen servisi vardır.
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Okul Balıkesir İli İvrindi İlçesi Korucu Beldesinde bulunmaktadır. Korucu Beldesi Belediyeden Mahalleye dönüşmüş olup,aile hekimliği ve ana sağlık merkezi,PTT bulunmaktadır. Nufusu 1200. dür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye:20 km. İle : 57 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :